Szállítási információ

Szállítási mód:

 

Az ÉkszerM Webáruház a POSTA MPL futárszolgálattal szállítatja csomagját. A megrendelt termék biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. Amennyiben a termék visszaküldésre kerül (átvétel nélkül) az ÉkszerM Kft. fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit visszautasítsa!

A kiválasztott terméket Postán maradóra is kérheti! Amennyiben rendelését olyan városból adja le, ahol több Posta hivatal is üzemel, úgy kérjük a rendelés elküldésekor a megjegyzés rovatban, a megfelelő Posta címét megadni szíveskedjen.

 

Szállítási költség:

           0-9999 Ft-ig 990 Ft

          10000 Ft felett ingyenes
          Külföldre (Unio országaiba) történő szállítás, kizárólag előre utalás után lehetséges, a Posta díjszabása szerint. (Rendelés előtt kérjük érdeklődjön, ország megjelöléssel.)

 

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza!

A Ptk.6:127. § (1) bekezdése szerint a jogosult késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

 

Szállítási határidő:

Készleten lévő termék esetén a terméket a 2. visszaigazolástól számított 24-48 órán belül kiszállítja Önnek a Posta MPL, vagy átvehető a választott Postán (beérkezéstől számított 5 napon belül)!

Amennyiben az előre utalást választja, úgy az utalás beérkezését követő 24-48 órán belül érkezik meg a csomag. Az összeg beérkezéséről és a szállításról írásban értesítjük.

Ha a választott termék készletről elfogyott, de rendelhető, úgy a teljesítés 1-4 hét között várható. A megrendelt termék beérkezéséről e-mail-ben értesítjük, és az értesítéstől számított 24-48 órán belül szállítjuk. 

A második visszaigazoló e-mail tartalmazza a kiszállítás várható idejét és a küldemény azonosítóját, mellyel a csomag nyomon követhető (posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes).

A kiszállításról a Posta MPL sms értesítést küld. Amennyiben kiszállításkor nem tudja a csomagot átvenni, a Postán 5 napig felvehető.