Menü
Kosár

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Az általános szerződési feltételek az internetes vásárlási szabályokat, feltételeket tartalmazza. (45/2014. (II. 26) Korm. rendelet alapján)

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az ÁSZF-t, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelésének elküldése (szerződési nyilatkozat megtétele) az ÉkszerM Webáruház javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után! Ezzel Ön vállalja, hogy megtéríti az ÉkszerM Webáruház részére azokat a szállítási-kezelési többletköltségeket, amelyek annak következtében álltak elő, hogy nem vett át vagy nem fogadta el a szállítást, a kölcsönösen megállapított szállítási feltételek szerint. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási-kezelési költségen kívül a végrehajtói díjat is Önre hárítjuk!

 

Eladó adatai

A honlap az ÉkszerM Kft tulajdona.

Székhely: 2800 Tatabánya, Sárberki ltp.

Telefon: 34-511-226

Szerződés nyelve: Magyar

Cégjegyzékszám: 11-09-012881

Cégbírósági végzést kiadta: Tatabányai Törvényszék Cégbíróság

Adószám: 14058329-4-11

MKEH NHH nyilvántartási szám: PR 5776

Bankszámlát vezető bank: Pannontakarék Bank

Bankszámlaszám: Megrendelés esetén a visszaigazoló e-mail tartalmazza

Kapcsolattartó: Payer Tímea


2018. május 25-től érvénybe lépett  Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása a GDPR (Gereral Data Protection Regulation), amely minden uniós országban érvényes. Már eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük adatait, de annak érdekében, hogy az új rendelet követelményeinek megfeleljünk,  frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. A frissített szabályzatról itt olvashat: https://www.ekszerm.hu/index.php?route=information/information&information_id=15 - amely részletes tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan használjuk és védjük a személyes adatait, valamint milyen személyes jogokkal rendelkezik.

 

Személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés alapján:

2800 Tatabánya Fő tér 18/c Rózsa Ékszerüzlet. Nyitva tartás: H-P: 9-17. Szo: 9-12

2800 Tatabánya Bláthy O. 1. Tesco Rózsa Ékszerüzlet. Nyitva tartás: H-Szo: 9-20.

2800 Tatabánya Interspar, Győri út  25. Rózsa Ékszerüzlet. Nyitva tartás: H-Szo: 9-19.

Felhívjuk figyelmét, hogy webáruházas áraink eltérhetnek az üzlet áraitól! 

 

Áraink forintban értendők és az (27%) Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!

 

Tárhelyszolgáltató:


Cégnév: Magyar Hosting Kft


E-mail: info@mhosting.hu

 

Webáruházunk kínálata:

-          Arany és ezüst ékszerek

-          Valódi köves és Tenyésztett gyöngyös ékszerek

-          Swarovski kritályos ékszerek: Cango&Rinaldi, Oliver Weber, Andrea Marazzini

-          Nemesacél ékszerek: Balcano, Save Brave, Sector

-          Karórák: DOXA, ESPRIT, SEIKO, LORUS, CASIO, MORGAN, GANT, DANIEL KLEIN, JACQUES LEMANS, PIERRE CARDIN

 

Termék információ:

A választott termék jellemzőit a termék képe mellett és alatt találja. A termék leírás tájékoztató jellegű, előfordulhat elírás, ezek változtatási jogát az ÉkszerM Webáruház fenntartja! Az esetleges elírásért (ár, méret stb) felelősséget az ÉkszerM Webáruház nem vállal, és a változtatás jogát fenntartja.

A képek minden esetben a termékről készülnek! A szín eltérése a felhasználó által használt monitor beállításából adódhat. Az esetleges károkért, félreértésekért az ÉkszerM Webáruház felelősséget nem vállal!

Az ÉkszerM Webáruházban megjelenített termékek a készlet erejéig vásárolhatók meg. A webáruházunk kínálatát folyamatosan frissítjük, de előfordulhat, hogy a megrendelt termék elfogyott. A nem teljesíthető rendelésről, legkésőbb a következő munkanapon értesítést kap a vásárló.

 

A megrendelés feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-16 óra között. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetősége a megrendelés leadására, ezek a leadást követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!

Megrendelését követően (elküldéstől számított), 48 órán belül visszaigazoljuk megrendelését a termék adataival, (Kérjük, hogy pontosan adja meg elérhetőségeit!) és tájékoztatjuk a teljesítés időpontjáról. Amennyiben az adott áru időközben nem áll rendelkezésre, az ÉkszerM Webáruház jogosult a megrendelést visszautasítani.

Amennyiben a megrendelést követően, 48 órán belül nem érkezik email a visszaigazolásáról, mentesül ajánlati kötöttsége alól és  kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel. (34-511-226)

Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton (info@ekszerm.hu) vagy telefonon (34-511-226).

A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben értesítést kap a teljesítés megkezdésének tényéről. Ezután a vásárló köteles a megrendelt terméket átvenni, és fizetési kötelezettségének eleget tenni.

 

Ár:

A termék fogyasztói ára, mindig a kiválasztott termék mellett kerül feltüntetésre. Az árak minden esetben magyar forintban értendők, és a 27% -os Áfát tartalmazzák.

A webáruházban feltüntetett árak esetében előfordulhat, hogy tévesen kerültek feltüntetésre. Ebben az esetben az ÉkszerM Webáruház fenntartja magának az árváltoztatás jogát. Amennyiben ezt a módosított árat a megrendelő nem fogadja el, úgy az ÉkszerM Webáruháznak jogában áll a hatályos jogszabályok szerint, a megrendelést nem elfogadni és a teljesítést megtagadni.

Az ÉkszerM Webáruházban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a webáruház tulajdonosának részéről nem minősül nyilvános ajánlattételnek!

Megrendelés esetén, a visszaigazoló e-mail-ben tájékoztatjuk a pontos vételárról és a szállítási feltételekről. (Ez a visszaigazolás nem azonos az automatikus válaszüzenettel)

A távollévők között kötött szerződés a második üzenettel lép életbe.

 

Fizetési mód:

Utánvéttel: Készpénzben, átvételkor a futárnak: a számla végösszegét (mely tartalmazza a termék vételárát, és az esetleges szállítási díjat) a csomag átvételével egy időben a futárnak kell megfizetni.

Előre utalással: A számla végösszegének (mely tartalmazza a termék vételárát) kiegyenlítése előre utalással is lehetséges. Amennyiben ezt a fizetési módot válassza, a második e-mail után küldheti az utalást. Az utaláshoz szükséges információkat a második e-mail tartalmazza.

Készpénzzel vagy bankkártyával: Amennyiben csomagját Postán maradóra kérte, vagy (előre egyeztetés alapján) valamely üzletünkben személyesen veszi át.

Külföldre történő szállítás, összeghatártól függetlenül, kizárólag előre utalás után lehetséges.

 

Szállítási mód:

 

Az ÉkszerM Webáruház a POSTA MPL futárszolgálattal szállítatja csomagját. A megrendelt termék biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. Amennyiben a termék visszaküldésre kerül (átvétel nélkül) az ÉkszerM Kft. fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit visszautasítsa!

A kiválasztott terméket Postán maradóra is kérheti! Amennyiben rendelését olyan városból adja le, ahol több Posta hivatal is üzemel, úgy kérjük a rendelés elküldésekor a megjegyzés rovatban, a megfelelő Posta címét megadni szíveskedjen.

 

Szállítási költség:

          0-19999 Ft-ig 1790 Ft

          20000 Ft felett ingyenes
          Külföldre (Unio országaiba) történő szállítás, kizárólag előre utalás után lehetséges, a Posta díjszabása szerint. (Rendelés előtt kérjük érdeklődjön, ország megjelöléssel.)


A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza!

A Ptk.6:127. § (1) bekezdése szerint a jogosult késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

 

Szállítási határidő:

Készleten lévő termék esetén a terméket a 2. visszaigazolástól számított 48-72 órán belül kiszállítja Önnek a Posta MPL, vagy átvehető a választott Postán (beérkezéstől számított 5 napon belül)!

Amennyiben az előre utalást választja, úgy az utalás beérkezését követő 48-72 órán belül érkezik meg a csomag. Az összeg beérkezéséről és a szállításról írásban értesítjük.

Ha a választott termék készletről elfogyott, de rendelhető, úgy a teljesítés 1-4 hét között várható. A megrendelt termék beérkezéséről e-mail-ben értesítjük, és az értesítéstől számított 48-72 órán belül szállítjuk. 

A második visszaigazoló e-mail tartalmazza a kiszállítás várható idejét és a küldemény azonosítóját, mellyel a csomag nyomon követhető (posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes).

A kiszállításról a Posta MPL sms értesítést küld. Amennyiben kiszállításkor nem tudja a csomagot átvenni, a Postán 5 napig felvehető.

 

Rendelési információk:

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges. Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül. Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, ill. szállításra a termék. 

A regisztrációt egyszer kell végrehajtani, későbbi vásárlás alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezni. A regisztráció ingyenes.

 

A regisztráció menete:

-          Kattintson a Főoldal a Regisztráció linkre

-          Adja meg a szükséges adatokat (név, szállítási, számlázási cím, e-mail cím, telefonszám, jelszó)

-          Kattintson a Regisztráció gombra

-          A regisztrációról egy automatikus értesítő e-mail érkezik az Ön által megadott e-mail címre. (Ha nem kapja meg az üzenetet, kérjük ellenőrizze a megadott adatait, és vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot 10-16 óra között a 34-511-226-os telefonszámon)

-          A regisztrációt követően a bejelentkezés automatikusan megtörténik.

 

Bejelentkezés:

-          Ha már regisztrált vásárlónk a Főoldalon a ’Lépjen be’ panelre kattintva bejelentkezhet a regisztrációban megadott e-mail cím és jelszó megadásával.

-          Bejelentkezés után lehetősége van a regisztrációban megadott adatok módosítására (Adataim módosítása) és a korábbi vásárlásainak megtekintésére (Eddigi vásárlásaim)

 

Rendelés menete:

-          A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba

-          Amennyiben szeretne további terméket kosárba helyezni, válassza a „vásárlás folytatása” gombot.

-          Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darab számát.

-          A „Törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát.

-          A mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma, ha ez nem történik meg, válassza a „kosár frissítése” gombot.

-          Szállítási/Fizetési mód kiválasztása

-          Szállítási/Számlázási ill. a belépési adatok megadása (amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges a regisztráció)

-          Az adatok megadását követően a „Megrendelés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, ill. megjegyzést is küldhet a megrendelésével.

-          Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelésének elküldése ( szerződési nyilatkozat megtétele) az ÉkszerM Webáruház javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után!

-          E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. (Automatikus válaszüzenet- magyar nyelvű) Ez tartalmazza a megrendelés adatait. Kérjük, hogy ellenőrizze azokat.

-          A beérkezett megrendelését e-mail-en minden esetben visszaigazoljuk, ill. tájékoztatjuk a teljesítés időpontjáról.

 

2001. évi CVIII. törvény értelmében webáruházunk lehetővé teszi az igénybe vevő számára, hogy tárolja és előhívja az ÁSZF-t, oly módon, hogy a fogyasztó:

- a honlap tartalmát teljes egészében lementheti számítógépére (mentés lehetősége biztosított)

- a honlap teljes tartalmát kinyomtathatja (kinyomtatás lehetősége biztosított)

- az ÁSZF-t egy külön fájlformátumban („pdf”) letöltheti számítógépére (letöltés lehetősége biztosított)

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az ÉkszerM Webáruház teljes tartalma (ide értve a képeket és a szöveges tartalmat) az ÉkszerM Kft tulajdonát képezi, a képeket és a szöveges tartalmakat saját célra felhasználni és más oldalon megjeleníteni, tilos.

 

A szerződés további tartalmi elemei (melyeket a linkre kattintva olvashat el)

-          Elállási jogról való tájékoztatás: Itt olvasható / letölthető

-          Jótálásról, kellékszavatosságról, termékszavatosságról való tájékoztatás, és a jogérvényesítési lehetőségekről: itt olvashat / letölthető

 

 

 

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.