Menü
Kosár

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Az általános szerződési feltételek az internetes vásárlási szabályokat, feltételeket tartalmazza. (45/2014. (II. 26) Korm. rendelet alapján)

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az ÁSZF-t, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelésének elküldése (szerződési nyilatkozat megtétele) az ÉkszerM Webáruház javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után! 

 

Eladó adatai

A honlap az ÉkszerM Kft tulajdona.

Székhely: 2800 Tatabánya, Sárberki ltp.

Telefon: 34-511-226, 70-746-6476

Szerződés nyelve: Magyar

Cégjegyzékszám: 11-09-012881

Cégbírósági végzést kiadta: Tatabányai Törvényszék Cégbíróság

Adószám: 14058329-4-11

MKEH NHH nyilvántartási szám: PR 5776

Bankszámlát vezető bank: Pannontakarék Bank

Bankszámlaszám: Megrendelés esetén a visszaigazoló e-mail tartalmazza

Kapcsolattartó: Payer Tímea


2018. május 25-től érvénybe lépett  Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása a GDPR (Gereral Data Protection Regulation), amely minden uniós országban érvényes. Már eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük adatait, de annak érdekében, hogy az új rendelet követelményeinek megfeleljünk,  frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. A frissített szabályzatról itt olvashat: https://www.ekszerm.hu/index.php?route=information/information&information_id=15 - amely részletes tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan használjuk és védjük a személyes adatait, valamint milyen személyes jogokkal rendelkezik.

 

Személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés alapján:

2800 Tatabánya Fő tér 18/c Rózsa Ékszerüzlet. Nyitva tartás: H-P: 9-17. Szo: 9-12

2800 Tatabánya Bláthy O. 1. Tesco Rózsa Ékszerüzlet. Nyitva tartás: H-Szo: 9-20.

2800 Tatabánya Interspar, Győri út  25. Rózsa Ékszerüzlet. Nyitva tartás: H-Szo: 9-19.

Felhívjuk figyelmét, hogy webáruházas áraink eltérhetnek az üzlet áraitól! 

 

Áraink forintban értendők és az (27%) Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!

 

Tárhelyszolgáltató:


Cégnév: Magyar Hosting Kft


E-mail: info@mhosting.hu

A Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót/Felhasználót, hogy amennyiben a megrendelt terméket – anélkül, hogy jogszabály alapján fennálló elállási szándékát közölné – nem veszi át, úgy azzal szerződésszegést követ el.

A Vásárló/Felhasználó jelen ÁSZF rendelkezéseinek elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató jogosult vele szemben érvényesíteni a Vásárló/Felhasználó szerződésszegése következtében felmerült költségeket (pl. szállítási, csomagolási, fuvarozási, tárolási vagy egyéb felmerülő költség), ahol a jogalap szerződésszegési kötbér.

A Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót/Felhasználót, hogy amennyiben a jelen ÁSZF alapján fennálló követelését nem-jogi (például: fizetési felszólítás, ügyvédi levél) vagy jogi (például: fizetési meghagyás, végrehajtás) úton érvényesíti, úgy a Szolgáltató a Payee követeléskezelési platformot üzemeltető Legal Labs Kft.-t bízza meg a követelése behajtásával.

A Vásárló/Felhasználó jelen ÁSZF rendelkezéseinek elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató jogosult a Vásárlóval/Felhasználóval szemben érvényesíteni a követelés behajtásával kapcsolatos esetleges felmerülő költségeit. A költségek mértékének alapja itt érhető el: https://payee.tech/pricing

A Vásárló/Felhasználó tudomásul veszi, hogy a behajtáshoz szükséges adatai átadásra kerülnek a Legal Labs Kft. részére.

 

Webáruházunk kínálata:

-          Arany és ezüst ékszerek

-          Valódi köves és Tenyésztett gyöngyös ékszerek

-          Swarovski kritályos ékszerek: Cango&Rinaldi, Oliver Weber, Andrea Marazzini

-          Nemesacél ékszerek: Balcano, Tommy Hilfiger, Guess, Daniel Klein

-          Karórák: DOXA, FOSSIL, TOMMY HILFIGER, GUESS, ESPRIT, CALVIN KLEIN, SEIKO, LORUS, CASIO, DANIEL KLEIN


Termék információ:

A választott termék jellemzőit a termék képe mellett és alatt találja. A termék leírás tájékoztató jellegű, előfordulhat elírás, ezek változtatási jogát az ÉkszerM Webáruház fenntartja! Az esetleges elírásért (ár, méret stb) felelősséget az ÉkszerM Webáruház nem vállal, és a változtatás jogát fenntartja.

A képek minden esetben a termékről készülnek! A szín eltérése a felhasználó által használt monitor beállításából adódhat. Az esetleges károkért, félreértésekért az ÉkszerM Webáruház felelősséget nem vállal!

Az ÉkszerM Webáruházban megjelenített termékek a készlet erejéig vásárolhatók meg. A webáruházunk kínálatát folyamatosan frissítjük, de előfordulhat, hogy a megrendelt termék elfogyott. A nem teljesíthető rendelésről, legkésőbb a következő munkanapon értesítést kap a vásárló.

 

A megrendelés feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-16 óra között. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetősége a megrendelés leadására, ezek a leadást követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!

Megrendelését követően (elküldéstől számított), 48 órán belül visszaigazoljuk megrendelését a termék adataival, (Kérjük, hogy pontosan adja meg elérhetőségeit!) és tájékoztatjuk a teljesítés időpontjáról. Amennyiben az adott áru időközben nem áll rendelkezésre, az ÉkszerM Webáruház jogosult a megrendelést visszautasítani.

Amennyiben a megrendelést követően, 48 órán belül nem érkezik email a visszaigazolásáról, mentesül ajánlati kötöttsége alól és  kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel. (34-511-226)

Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton (info@ekszerm.hu) vagy telefonon (34-511-226).

A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben értesítést kap a teljesítés megkezdésének tényéről. Ezután a vásárló köteles a megrendelt terméket átvenni, és fizetési kötelezettségének eleget tenni.

 

Ár:

A termék fogyasztói ára, mindig a kiválasztott termék mellett kerül feltüntetésre. Az árak minden esetben magyar forintban értendők, és a 27% -os Áfát tartalmazzák.

A webáruházban feltüntetett árak esetében előfordulhat, hogy tévesen kerültek feltüntetésre. Ebben az esetben az ÉkszerM Webáruház fenntartja magának az árváltoztatás jogát. Amennyiben ezt a módosított árat a megrendelő nem fogadja el, úgy az ÉkszerM Webáruháznak jogában áll a hatályos jogszabályok szerint, a megrendelést nem elfogadni és a teljesítést megtagadni.

Az ÉkszerM Webáruházban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a webáruház tulajdonosának részéről nem minősül nyilvános ajánlattételnek!

Megrendelés esetén, a visszaigazoló e-mail-ben tájékoztatjuk a pontos vételárról és a szállítási feltételekről. (Ez a visszaigazolás nem azonos az automatikus válaszüzenettel)

A távollévők között kötött szerződés a második üzenettel lép életbe.

 

Fizetési mód:

Utánvéttel: 100000 Ft rendelési összegig, készpénzzel vagy kártyával, átvételkor a futárnak: a számla végösszegét (mely tartalmazza a termék vételárát, és az esetleges szállítási díjat és kezelési költséget) a csomag átvételével egy időben a futárnak kell megfizetni.

Utánvét esetén 290 Ft kezelési költség kerül felszámításra!

Előre utalással: A számla végösszegének (mely tartalmazza a termék vételárát) kiegyenlítése előre utalással is lehetséges. Amennyiben ezt a fizetési módot válassza, a második e-mail után küldheti az utalást. Az utaláshoz szükséges információkat a második e-mail tartalmazza.

100000 Ft feletti rendelés esetén, kizárólag utalással rendezheti számláját!


Külföldre történő szállítás, összeghatártól függetlenül, kizárólag előre utalás után lehetséges.

 

Szállítási mód:

 

Az ÉkszerM Webáruház a GLS Csomag-Logisztikai Kft-vel szállítatja csomagját. A megrendelt termék biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. Amennyiben a termék visszaküldésre kerül (átvétel nélkül) az ÉkszerM Kft. fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit visszautasítsa!

A kiválasztott terméket  GLS csomagpontra is kérheti! A csomagpontot rendelésnél, térkép segítségével tudja kiválasztani.


Szállítási költség:

          0-14999 Ft-ig 1490 Ft

          15000 Ft felett ingyenes

Amennyiben utánvételes szállítást választ, 290 Ft kezelési költség kerül felszámításra! 


          Külföldre (Unio országaiba) történő szállítás, kizárólag előre utalás után lehetséges, a GLS díjszabása szerint. (Rendelés előtt kérjük érdeklődjön, ország megjelöléssel.)


Át nem vett, vissza utasított csomag, Gls utánvét rendelés esetén a csomagolási és szállítási költség díja 2500 Ft, a nekünk okozott kár ezzel 2500 Ft, melyet 8 napon belül a következő számlára szíveskedjen átutalni:

Ékszer-M Kft, 63200133-11064105. A költségek 8 napon túli nem teljesítése esetén a költségek behajtása automatikusan továbbításra kerül behajtási cég részére.


A garancia levelet a csomag tartalmazza! A számlát email-en küldjük. 

A Ptk.6:127. § (1) bekezdése szerint a jogosult késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

 

Szállítási határidő:

Készleten lévő termék esetén a terméket a 2. visszaigazolástól számított 48 órán belül kiszállítja Önnek a GLS futárszolgálat, vagy átvehető a választott csomagponton!

Amennyiben az előre utalást választja, úgy az utalás beérkezését követő 48 órán belül érkezik meg a csomag. Az összeg beérkezéséről és a szállításról írásban értesítjük.

Ha a választott termék készletről elfogyott, de rendelhető, úgy a teljesítés 1-4 hét között várható. A megrendelt termék beérkezéséről e-mail-ben értesítjük, és az értesítéstől számított 48-72 órán belül szállítjuk. 

A második visszaigazoló e-mail tartalmazza a kiszállítás várható idejét és a küldemény azonosítóját, mellyel a csomag nyomon követhető: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes.

A kiszállításról a GLS Kft sms értesítést küld. Amennyiben kiszállításkor nem tudja a csomagot átvenni, a futár a következő napon megkísérli újra kiszállítani a csomagot. 

 

Rendelési információk:

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges. Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül. Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, ill. szállításra a termék. 

A regisztrációt egyszer kell végrehajtani, későbbi vásárlás alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezni. A regisztráció ingyenes.

 

A regisztráció menete:

-          Kattintson a Főoldal a Regisztráció linkre

-          Adja meg a szükséges adatokat (név, szállítási, számlázási cím, e-mail cím, telefonszám, jelszó)

-          Kattintson a Regisztráció gombra

-          A regisztrációról egy automatikus értesítő e-mail érkezik az Ön által megadott e-mail címre. (Ha nem kapja meg az üzenetet, kérjük ellenőrizze a megadott adatait, és vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot 10-16 óra között a 34-511-226-os telefonszámon)

-          A regisztrációt követően a bejelentkezés automatikusan megtörténik.

 

Bejelentkezés:

-          Ha már regisztrált vásárlónk a Főoldalon a ’Lépjen be’ panelre kattintva bejelentkezhet a regisztrációban megadott e-mail cím és jelszó megadásával.

-          Bejelentkezés után lehetősége van a regisztrációban megadott adatok módosítására (Adataim módosítása) és a korábbi vásárlásainak megtekintésére (Eddigi vásárlásaim)

 

Rendelés menete:

-          A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba

-          Amennyiben szeretne további terméket kosárba helyezni, válassza a „vásárlás folytatása” gombot.

-          Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darab számát.

-          A „Törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát.

-          A mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma, ha ez nem történik meg, válassza a „kosár frissítése” gombot.

-          Szállítási/Fizetési mód kiválasztása

-          Szállítási/Számlázási ill. a belépési adatok megadása (amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges a regisztráció)

-          Az adatok megadását követően a „Megrendelés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, ill. megjegyzést is küldhet a megrendelésével.

-          Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelésének elküldése ( szerződési nyilatkozat megtétele) az ÉkszerM Webáruház javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után!

-          E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. (Automatikus válaszüzenet- magyar nyelvű) Ez tartalmazza a megrendelés adatait. Kérjük, hogy ellenőrizze azokat.

-          A beérkezett megrendelését e-mail-en minden esetben visszaigazoljuk, ill. tájékoztatjuk a teljesítés időpontjáról.

 

2001. évi CVIII. törvény értelmében webáruházunk lehetővé teszi az igénybe vevő számára, hogy tárolja és előhívja az ÁSZF-t, oly módon, hogy a fogyasztó:

- a honlap tartalmát teljes egészében lementheti számítógépére (mentés lehetősége biztosított)

- a honlap teljes tartalmát kinyomtathatja (kinyomtatás lehetősége biztosított)

- az ÁSZF-t egy külön fájlformátumban („pdf”) letöltheti számítógépére (letöltés lehetősége biztosított)

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az ÉkszerM Webáruház teljes tartalma (ide értve a képeket és a szöveges tartalmat) az ÉkszerM Kft tulajdonát képezi, a képeket és a szöveges tartalmakat saját célra felhasználni és más oldalon megjeleníteni, tilos.


Eladó felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a Vásárló nem veszi át a szerződésszerűen teljesített megrendelt termék(ke)et (fizetési módtól függetlenül) szerződésszegést követ el, pontosan a Ptk. 6:156. § (1) bekezdése szerint késedelembe esik. Ez azt jelenti, hogy Eladó a megbízás nélküli ügyvitel szabályai alapján - amennyiben nem jelzi a Fogyasztó az elállási szándékát (és nem tesz nyilatkozatot, hogy át kívánja-e venni a megrendelt termék(ek)et - a termék(ek)hez kapcsolódó tárolás szokásos költségét és a szállítási költséget (oda-vissza) is érvényesíti a Vásárlókkal szemben. Eladó felhívja a Vásárlók figyelmét, hogy az így keletkezett követelések érvényesítése érdekében Eladó megbízhat külső követeléskezelési szolgáltatást biztosító partnert. Ez a partner mind nem-jogi (pl. fizetési felszólítás, ügyvédi levél), mind jogi (pl. fizetési meghagyás, végrehajtás) eszközöket használhat annak érdekében, hogy az eladó érvényesítse követelését. Felhívja Eladó a Vásárlók figyelmét, hogy az így keletkezett jogi igényeink érvényesítése érdekében igénybe veszi ügyvédei segítségét, így a szerződésszegésből keletkező egyéb (jogi) költségek (akár a fizetési meghagyásos eljárási díjai) megfizetése a Vásárlót terheli.


A szerződés további tartalmi elemei (melyeket a linkre kattintva olvashat el)

-          Elállási jogról való tájékoztatás: Itt olvasható / letölthető

-          Jótálásról, kellékszavatosságról, termékszavatosságról való tájékoztatás, és a jogérvényesítési lehetőségekről: itt olvashat / letölthető


Felhívjuk figyelmét, hogy:

Az e-mail cím vásárlói elégedettség-felmérés céljából, közvetlen üzletszerzési céllal is kezelésre kerül, mely ellen elérhetőségeinken tiltakozhat. (info@ekszerm.hu) E-mail címét az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.) a kérdőíves felmérés céljából adatfeldolgozóként tárolja. Az adatok kezelésével és biztonságával kapcsolatban az Árukereső adatvédelmi tájékoztatója ad részletes információt.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.