Menü
Kosár

Szállítási információ

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelésének elküldése (szerződési nyilatkozat megtétele) az ÉkszerM Webáruház javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után! 

Szállítási mód:

Az ÉkszerM Webáruház a GLS futárszolgálattal szállíttatja csomagját. A megrendelt termék biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

Amennyiben a termék, átvétel nélkül visszaküldésre kerül az ÉkszerM Kft. fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit visszautasítsa!

A kiválasztott terméket GLS csomagpontra is kérheti! A csomagpontot rendelésnél térkép segítségével tudja kiválasztani. 

 

Szállítási költség:

Magyarország területén:

                                      0-14999 Ft-ig 1490 Ft

                                     15000 Ft felett ingyenes

Amennyiben utánvételes szállítást választ, 290 Ft kezelési költség kerül felszámításra.


Át nem vett, visszautasított csomag, Gls utánvét rendelés esetén a csomagolási és szállítási költség díja 2500 Ft, a nekünk okozott kár ezzel 2500 Ft, melyet 8 napon belül a következő számlára szíveskedjen átutalni:

Ékszer-M Kft, 63200133-11064105. A költségek 8 napon túli nem teljesítése esetén a költségek behajtása automatikusan továbbításra kerül behajtási cég részére.


Külföldre (Unio országaiba) történő szállítás, kizárólag előre utalás után lehetséges, a GLS díjszabása szerint (Rendelés előtt kérjük érdeklődjön, ország megjelöléssel.)

 

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza!

A Ptk.6:127. § (1) bekezdése szerint a jogosult késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

 

Szállítási határidő:

Készleten lévő termék esetén a terméket a 2. visszaigazolástól számított 48 órán belül kiszállítja Önnek a GLS futárszolgálat, vagy átvehető a választott csomagponton!

Amennyiben az előre utalást választja, úgy az utalás beérkezését követő 48 órán belül érkezik meg a csomag. Az összeg beérkezéséről és a szállításról írásban értesítjük.

Ha a választott termék készletről elfogyott, de rendelhető, úgy a teljesítés 1-4 hét között várható. A megrendelt termék beérkezéséről e-mail-ben értesítjük, és az értesítéstől számított 24-48 órán belül szállítjuk. 

A második visszaigazoló e-mail tartalmazza a kiszállítás várható idejét és a küldemény azonosítóját, mellyel a csomag nyomon követhető:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

A kiszállításról a GLS Kft sms értesítést küld. Amennyiben szállításkor nem tudja a csomagot átvenni, a futár a következő munkanapon újra kiszállítja.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.