Menü
Kosár

Szállítási információ

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelésének elküldése (szerződési nyilatkozat megtétele) az ÉkszerM Webáruház javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után! Ezzel Ön vállalja, hogy megtéríti az ÉkszerM Webáruház részére azokat a szállítási-kezelési többletköltségeket, amelyek annak következtében álltak elő, hogy nem vett át vagy nem fogadta el a szállítást, a kölcsönösen megállapított szállítási feltételek szerint. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási-kezelési költségen kívül a végrehajtói díjat is Önre hárítjuk!


Szállítási mód:

Az ÉkszerM Webáruház a POSTA MPL futárszolgálattal szállítatja csomagját. A megrendelt termék biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. Amennyiben a termék visszaküldésre kerül (átvétel nélkül) az ÉkszerM Kft. fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit visszautasítsa!

A kiválasztott terméket Postán maradóra is kérheti! Amennyiben rendelését olyan városból adja le, ahol több Posta hivatal is üzemel, úgy kérjük a rendelés elküldésekor a megjegyzés rovatban, a megfelelő Posta címét megadni szíveskedjen.

 

Szállítási költség:

Magyarország területén:

                                      0-19999 Ft-ig 1790 Ft

                                     20000 Ft felett ingyenes
Külföldre (Unio országaiba) történő szállítás, kizárólag előre utalás után lehetséges, a Posta díjszabása szerint, 13000 Ft-tól, értéktől változik. (Rendelés előtt kérjük érdeklődjön, ország megjelöléssel.)

 

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza!

A Ptk.6:127. § (1) bekezdése szerint a jogosult késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

 

Szállítási határidő:

Készleten lévő termék esetén a terméket a 2. visszaigazolástól számított 48-72 órán belül kiszállítja Önnek a Posta MPL, vagy átvehető a választott Postán (beérkezéstől számított 5 napon belül)!

Amennyiben az előre utalást választja, úgy az utalás beérkezését követő 48-72 órán belül érkezik meg a csomag. Az összeg beérkezéséről és a szállításról írásban értesítjük.

Ha a választott termék készletről elfogyott, de rendelhető, úgy a teljesítés 1-4 hét között várható. A megrendelt termék beérkezéséről e-mail-ben értesítjük, és az értesítéstől számított 24-48 órán belül szállítjuk. 

A második visszaigazoló e-mail tartalmazza a kiszállítás várható idejét és a küldemény azonosítóját, mellyel a csomag nyomon követhető (posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes).

A kiszállításról a Posta MPL sms értesítést küld. Amennyiben kiszállításkor nem tudja a csomagot átvenni, a Postán 5 napig felvehető.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.