Menü
Kosár

Szállítási információ

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelésének elküldése (szerződési nyilatkozat megtétele) az ÉkszerM Webáruház javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után! Ezzel Ön vállalja, hogy megtéríti az ÉkszerM Webáruház részére azokat a szállítási-kezelési többletköltségeket, amelyek annak következtében álltak elő, hogy nem vett át vagy nem fogadta el a szállítást, a kölcsönösen megállapított szállítási feltételek szerint. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási-kezelési költségen kívül a végrehajtói díjat is Önre hárítjuk!

Szállítási mód:

Az ÉkszerM Webáruház a GLS futárszolgálattal szállíttatja csomagját. A megrendelt termék biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

Amennyiben a termék, átvétel nélkül visszaküldésre kerül az ÉkszerM Kft. fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit visszautasítsa!

A kiválasztott terméket GLS csomagpontra is kérheti! A csomagpontot rendelésnél térkép segítségével tudja kiválasztani. 

 

Szállítási költség:

Magyarország területén:

                                      0-14999 Ft-ig 1490 Ft

                                     15000 Ft felett ingyenes

Amennyiben utánvételes szállítást választ, 290 Ft kezelési költség kerül felszámításra.


Külföldre (Unio országaiba) történő szállítás, kizárólag előre utalás után lehetséges, a GLS díjszabása szerint (Rendelés előtt kérjük érdeklődjön, ország megjelöléssel.)

 

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza!

A Ptk.6:127. § (1) bekezdése szerint a jogosult késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

 

Szállítási határidő:

Készleten lévő termék esetén a terméket a 2. visszaigazolástól számított 48 órán belül kiszállítja Önnek a GLS futárszolgálat, vagy átvehető a választott csomagponton!

Amennyiben az előre utalást választja, úgy az utalás beérkezését követő 48 órán belül érkezik meg a csomag. Az összeg beérkezéséről és a szállításról írásban értesítjük.

Ha a választott termék készletről elfogyott, de rendelhető, úgy a teljesítés 1-4 hét között várható. A megrendelt termék beérkezéséről e-mail-ben értesítjük, és az értesítéstől számított 24-48 órán belül szállítjuk. 

A második visszaigazoló e-mail tartalmazza a kiszállítás várható idejét és a küldemény azonosítóját, mellyel a csomag nyomon követhető:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

A kiszállításról a GLS Kft sms értesítést küld. Amennyiben szállításkor nem tudja a csomagot átvenni, a futár a következő munkanapon újra kiszállítja.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.