Menü
Kosár

Elállási jog

Kedves Vásárlónk!

A Karácsonyi meglepetés sikere miatt nem kell aggódnia! Ha az ajándék nem nyerte el a megajándékozott tetszését, két ünnep között (December 27-31 között) jelezheti nekünk írásban (info@ekszerm.hu) és lehetőséget biztosítunk cserére.  (az elállási jog változatlan)

Jó vásárlást és Kellemes Ünnepeket Kívánunk! :)


Elállási jog  (45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján)

 

Elállási jog, webáruházunkban történő termék vásárlása esetén illeti meg a fogyasztót, ezen jogával élve a fogyasztó a szerződést egyoldalúan, visszamenőleges hatállyal szüntetheti meg.

A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

Ön 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni e szerződéstől.

Az elállási határidő a termék adásvételére irányuló szerződés esetében: attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

 

Ha Ön az elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Levelezési cím: 2800 Tatabánya Fő tér 18/c Rózsa Ékszerüzlet

E-mail cím: info@ekszerm.hu

Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási nyilatkozat-mintát is.

Elállási szándékát szóban is jelezheti, a 34-511-226-os telefonszámon, de felhívjuk figyelmét, hogy annak bizonyítása, hogy az elállási jogát a jogszabály előírásainak megfelelően gyakorolta, Önt terheli!

Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Amennyiben elállási szándékát írásban jelzi, úgy az elállási nyilatkozat beérkezéséről e-mailen értesítjük.

 

Az elállás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.)

Az ÉkszerM Kft a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés megtérítését követelheti.


A visszatérítés a fogyasztó által történt fizetési móddal megegyezően történik.  Amennyiben a fogyasztó úgy rendelkezik, a visszatérítés történhet bankszámlára történő utalással is. 

Az elállási nyilatkozat beérkezését követően a Szolgáltató minden esetben felveszi a kapcsolatot a Fogyasztóval  és pontosítja az elállás folyamatát, részleteit.  A visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

 

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket.

 

Ön köteles számunkra:

2800 Tatabánya Fő tér 18/c Rózsa Ékszerüzlet

a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. A portósan (utánvéttel) küldött csomagot nem áll módunkban átvenni!

 

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (termék sérült, vagy hiányos) Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldés során, nem megfelelő csomagolás esetén bekövetkezett sérülésért Ön a felelős.

 

Bizonyos esetekben nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

-          Kifejezetten a vásároló kérésére, az Ő általa szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően készített. (pl. karikagyűrű)

 

 

Elállási nyilatkozatminta (csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és jutassa vissza)

Címzett:

Levelezési cím: 2800 Tatabánya Fő tér 18/c Rózsa Ékszerüzlet

E-mail cím: info@ekszerm.hu

 

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja/átvétel időpontja:

A fogyasztó neve:

A fogyasztó címe:

A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.